Back To My Roots

Wanneer je iets ruikt, komen diepgewortelde emoties naar boven. De Back To My Roots spraycollectie prikkelt je neus en helpt je om kracht te vinden in je verleden en je te gronden in het heden. Onze geurfrequenties zijn gemaakt van volledig natuurlijke ingrediënten.

Geurfrequentie

Back To My Roots Spray en roll-on hebben een geurfrequentie die je helpt herinneren wie je bent en waar je wortels vandaan komen. Misschien heb je een migratieachtergrond, vluchtverleden of heb je op de een of andere manier afscheid moeten nemen van jouw roots?

Verbondenheid

Back To My Roots is een eerbetoon aan hen die, net als jou, hun leven van de ene plek naar de andere hebben verhuisd. Met de geur van een nog niet vergeten verleden creëer je een gevoel van thuis en verbondenheid met je roots en ga je opnieuw wortels schieten op je nieuwe plek.

Ontdek de kracht
van
geur

Esma en Abigail gebruikten zelf geursprays en merkten dat allerlei emoties bij hen naar boven kwamen.

In trainingen draait het meestal om praten, luisteren en zien. Dus dachten we: waarom geen geuren gebruiken in onze trainingen? En wat als we een eigen geurcollectie zouden ontwikkelen voor een brede doelgroep?

Voelen met je neus

We zijn zo vaak gefocust op zien en horen, dat we vergeten dat ruiken een belangrijk deel is van ons leven. Geuren zijn gelinkt aan emoties en herinneringen. Toch onderschatten we de connectie tussen onze neus en ons brein. Back To My Roots prikkelt dit vergeten zintuig en verbindt je met diepgewortelde gevoelens.

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

    ×

     

    Stuur een appje!

    × Heb je een vraag?