Dit doen wij:

Bureau Vie traint, coacht en adviseert professionals en organisaties die te maken hebben met diversiteit en interculturele sensitiviteit. Ben je een beleidsmaker of professional die zich inzet voor diversiteit, inclusie en gelijkwaardigheid?
Blader door ons aanbod en mail of bel ons gerust voor meer info.
NEW

Tories

Ontdek hoe je jongeren verbinding kan maken en ze ook met elkaar kan connecten.

Voor wie?

Een training voor professionals die met jongeren werken zoals onderwijs, jeugdhulpverlening, jongerenwerk en de Tories methode willen leren gebruiken. Ontdek hoe je met jongeren verbinding kan maken en ze ook met elkaar kan connecten met de Tories kaartenset.

De workshop

De Tories methode is voor professionals die met jongeren werken zoals onderwijs, jeugdhulpverlening, jongerenwerk, enzovoort.

Op dit event leer je de Tories methode kennen en wat het kan betekenen voor jongeren en al wie met met jongeren werkt.

Aanbieding

Ontdek onze exclusieve jaarabonnementsaanbieding!

Voor slechts 2500,- per jaar ontvang je 2 sets kaarten, fiches, een A5 small size pak kaarten, groepscoaching en consultatie vanuit Bureauvie. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om 2 medewerkers op te leiden. Met voldoende ondersteuning kun je direct aan de slag met onze methode. Verleng je het abonnement, dan kun je ook deelnemen aan fase 2 en 3 trainingen. Voor zzp’ers hebben we vergelijkbare abonnementen.

Neem contact op voor meer informatie.

Wanneer?

Donderdag 21 september 2023

Kick-off event: 
15:00 tot 17:00

Train de facilitator met Tories kaarten:
09:00 tot 14:00

(
Tegen betaling van 495,- euro. Dit bedrag wordt bij afsluiting van een abonnement in mindering gebracht.)

Verdiepingsweek

Inclusief leiderschap.
Leer jezelf kennen in Turkije!

Voor wie?

Ben jij trainer, coach, adviseur, docent, supervisor? Wil je aan de slag met eigen inzicht, kracht, ervaring, houding en een werkwijze rond de theorie en praktijk van intersectioneel werken? Dan is deze week perfect voor jou.

De workshop

Een week lang gaan we in een prachtige omgeving werken aan:

 • Een 2.0 versie van jezelf in de wereld van diversiteit en inclusie.
 • Werken met de kaarten en nog beter jouw uitdagingen herkennen.
 • Extra zorg voor iedereen die werkt in het D&I-veld. Je bent toe aan een reload van energie onder gelijkgezinde mensen.


Wanneer?

8 tot 15 oktober 2023

Inclusiemarathon

Een verdiepende leergang over diversiteit, inclusie en gelijkwaardigheid.

Voor wie?

Dit traject is voor jou indien je binnen je eigen organisatie en/of andere organisaties bezig bent met diversiteit, inclusie en gelijkwaardigheid (DIG).

DIT IS GEEN BEGINNERSCURSUS waarin je kennismaakt met de begrippen diversiteit en inclusie. De inclusiemarathon leergang gaat dieper in op de leefwereld van diversiteitsprofessionals met praktijkgerichte kennis van experts.

De workshop

De leergang bestaat uit 8 modules waarin geïnterviewden uit het boek hun kennis en ervaringen met je delen. Je gaat ook met de experts en andere deelnemers in gesprek. Het zijn zeker geen lezingen, maar interactieve sessies om bij te dragen aan community building. 

Je start vanuit een persoonlijke leervraag om zo een inclusieve strategie te ontwerpen voor je bedrijf, opdrachtgever(s) en/of klant(en).

 • Wanneer?

  De leergang start in maart 2023. De lesdagen zijn doorgaans van 9.30 uur tot 16.30 uur. Elke module vindt plaats op een vrijdag en bestaat uit twee dagdelen van ongeveer 3 uur.

  Data:
  8 september 2023
  10 november 2023
  8 december 2023

  Abonnementen

  Je leert hoe je met groepen en personen in gesprek gaat over diversiteit.

  Voor wie?

  Voor iedereen die wil leren werken met de diversiteitskaarten: managers, beleidsmakers en professionals in de hulp, zorg en dienstverlening. Ook voor bedrijven en organisaties als incompany training.

  Organisatie

  Met een abonnement passend bij jouw organisatie kan je aan de slag met onze methode en de kaarten, ondersteund door ons ervaren team. 

  Mocht je een specifieke vraag hebben als organisatie dan is een maatwerkabonnement  ook mogelijk. Hiervoor kan je een adviesgesprek inplannen.

  ZZP

  Voor zzp’ers bieden we ook een passend abonnement aan. Hou voor de prijzen en opties onze website en socials in de gaten. 

  De training

  De Kracht van het Verschil 

  Benoem verschillen én overeenkomsten en laat ze voor je werken. Dat is wat deze training rond inclusie en diversiteit doet. In 1 dag leer je werken met de diversiteitskaarten om zo je dagelijkse werk op een inclusievere manier uit te voeren.

  Heb jij onze trainingsmiddelen al?

  Creëer je eigen omgeving

  Vertraag, neem waar en bepaal je koers. Een nieuwe koers of een versterking van wat er al is. Bureau Vie zet die vertraging voor je in. Met coaching, training en advies voor professionals en organisaties. Wij verbinden mensen en ideeën. We horen de vraag achter je vraag en maken het onbespreekbare bespreekbaar. Dat doen we pragmatisch, soms onorthodox, maar ook liefdevol en met veel plezier. Quick en dirty als het moet en traag en volhardend als dat nodig is.
  ×

   

  Stuur een appje!

  × Heb je een vraag?