Laat verschillen voor je werken. We werken met individuen en organisaties aan bewustwording en incorporeren diversiteit in de dagelijkse praktijk. De methodiek die we vooral gebruiken is die van Marten Bos: Diversiteitskaarten, een krachtig middel voor professionals in onderwijs en hulpverlening, maar ook voor bedrijven en overheden die hun sociale verantwoordelijkheid serieus oppakken.
NIEUW!

Inclusiemarathon

maart 2023

Voor wie?

Dit traject is voor jou bedoeld indien je binnen je eigen organisatie en/of andere organisaties bezig bent met diversiteit, inclusie en gelijkwaardigheid (DIG).

DISCLAIMER: DIT IS GEEN BEGINNERSCURSUS waarin je kennismaakt met de begrippen diversiteit en inclusie. De inclusiemarathon Leergang gaat dieper in op de leefwereld van diversiteitsprofessionals met praktijkgerichte kennis van ervaringsdeskundigen.

De training

De leergang start in maart 2023. De lesdagen zijn doorgaans van 9.30 uur tot 16.30 uur. Elke module vindt plaats op een vrijdag en bestaat uit twee dagdelen van ongeveer 3 uur.

Train de facilitator

Vrijdag 18 november

Voor wie?

Voor iedereen die wil leren werken met de diversiteitskaarten: managers, beleidsmakers en professionals in de hulp, zorg en dienstverlening. Ook voor bedrijven en organisaties als in incompany.

De training

De Kracht van het Verschil 

Benoem verschillen én overeenkomsten en laat ze voor je werken. Dat is wat onze basistraining rond inclusie en diversiteit doet. In 1 dag leer je werken met de diversiteitskaarten om zo je dagelijkse werk op een inclusievere manier uit te voeren.

Workshops

Vrijdag 25 november

Voor wie?

Workshops voor de kracht van het verschil. Voor iedereen die bewust wilt worden van zijn eigen superdiversiteit.

De training

Tijd: van 9:30 tot 12:00 uur.
Locatie:
 Amsterdam OOS Oost.
Prijs: 
160,-

×

 

Stuur een appje!

× Heb je een vraag?