Carla Carelock

“Leef elke dag alsof het jou laatste dag is. Leer elke dag alsof je eeuwig zult leven”

Verbinding en ontwikkeling, leren, coachen, motiveren en benutten en uitbouwen van krachten. Dit zijn eigenschappen en vaardigheden waar ik zowel privé als professioneel voor sta en belangrijk vindt.

Als hulpverlener heb ik meer dan 24 jaar ervaring in de hulpverlening met verschillende doelgroepen. Ik heb verschillende functies gehad van groeps werker in de residentie jeugdzorg, MPG-gezinscoach, Generalist SamenDOEN, coach, echtscheidingsmediator, trainer en Coördinator Leerlijn.

Doordat Bureauvie een visie heeft met betrekking tot leren, ontwikkeling, groei, diversiteit die ik onderschrijf. Omdat er een mooi netwerk van collega’s is met daarin elk een eigen expertise en er een sfeer heerst van vertrouwen veiligheid en wederzijdse respect

Ik vind het heel fijn om teams en collega te begeleiden en coachen in de vraag stukken waar zij tegen aanlopen binnen hun werk en het systeem eromheen. Het ontwikkelen en geven van trainingen aan professionals waar zij gelijk mee aan de slag kunnen gaan en zich daardoor steviger voelen in hun werk is iets waar ik blij van word. Team processen begeleiden, ondersteuning geven aan teams die lastige gesprekken en of onderwerpen moeten bespreken of tot gezamenlijke besluiten moeten komen. Samenwerken met collega’s en samen ontwikkelen met collega’s is iets waar ik ook blij van wordt expertise naast elkaar leggen en zo nieuwe dingen ontwikkelen is een mooie ervaring zeker als collega’s daar hun voordeel uit kunnenhalen.

×

 

Stuur een appje!

× Heb je een vraag?