Esma Bouchachout

“If you get the inside right, the outside will fall into place. When you act out the present-moment awareness, whatever you do becomes imbued with a sense of quality, care and love – even the most simple action.”
~ Eckhart Tolle

Authenticiteit en verbinding. In verbinding staan met jezelf en de ander zorgt er voor dat je dicht bij je krachtbronnen komt, deze leert kennen en kunt inzetten. Hoewel ons traditioneel wordt aangeleerd om professionaliteit en je persoonlijkheid te scheiden. Zie ik dat, juist het kennen en inzetten van je ervaring, kennis van eigen achtergrond, (familie)geschiedenis, tradities, normen, etc. ervoor zorgen dat je de beste professional kunt zijn.

De rode draad in mijn werk is het projectmatig werken versus het direct in de praktijk werken met kinderen, jongeren en ouders in. (Dit in de functie van pedagogisch adviseur, trainer en coach.) Met mijn inzichten vanuit mijn bi-culturele en meertalige achtergrond, mijn multidisciplinaire ervaringen en methodische kennis maak ik graag de transfer naar de praktijk en visa versa.

Waarom samenwerking met Vie: er zijn vele redenen maar het eerste waar ik aan denk is de positieve en innovatieve mindset van de powerladies achter VIE. De ViEsie sluit aan bij mijn visie; kwaliteit van diversiteit en expertise vanuit jarenlange ervaringen inzetten voor vooruitstrevende organisaties.

Tijdens trainingen hou ik er van om de ander aan te zetten tot reflectie, om zijn/haar persoonlijke talent en kracht te ontdekken en in te zetten. Het trainen en het coachingsmoment zie ik als een moment waarbij de ander de tijd kan nemen om professioneel en persoonlijk te groeien. Ik stel mezelf graag op als facilitator, die dat proces begeleidt en heb oog voor de vraag achter de vraag.


×

 

Stuur een appje!

× Heb je een vraag?