Kim Röben

“People don’t buy what you do, they buy why you do it. And what you do simply proves what you believe.”
~ Golden Circle van Simon Sinek

Één van de beste cadeaus die jij aan de wereld kunt geven is dat je doet waar je goed in bent. Het plezier volgt dan vanzelf. 

Ik haal mijn plezier uit het ontwikkelen en geven van trainingen aan professionals. Op deze manier probeer ik het verschil te maken. Leren en ontwikkelen is immers veel meer dan het volgen van een training of opleiding. 

Als professional ben ik enthousiast, gedreven en verbindend. Door empatisch de dynamiek van de groep aan te voelen kan ik voor zowel de groep als een individu van wezenlijke betekenis zijn. 

Ik hou van het trainersvak vooral als ik zie dat de deelnemers iets waardevols mee naar huis nemen waar ze direct mee verder kunnen. Mijn trainingen zijn meteen toepasbaar in de praktijk. 

De afgelopen jaren ben ik o.a. werkzaam geweest als generalist voor de meest zorg mijdende gezinnen. Mijn missie is om de eigen kracht van cliënten te mobiliseren zodat zij zelf de regie weer over kunnen nemen. Mijn opleiding “Transculturele Systeemtheorie” heeft mij geleerd om op een andere manier contact te kunnen maken met verschillende doelgroepen. 

Daarnaast ben ik ook trainer in ‘Beschermjassen’. ‘Beschermjassen’ is een model dat ruimte schept voor diversiteit. Beschermjassen betekent bescherming bieden door mensen of groepen in te bedden in hun krachtbronnen. 

Binnen Bureau Vie geef ik verschillende trainingen en hoop ik nieuwe trainingen te mogen ontwikkelen.


×

 

Stuur een appje!

× Heb je een vraag?