Linda Meijvis

“A smooth sea never made a skilled sailor”
~ Franklin D. Roosevelt

Ik ben een feminist en minimalist en ik sta voor een inclusieve maatschappij waar respect is voor zowel mens als dier. Ik geloof in de goedheid van de mens en ondersteun exclusief bedrijven en organisaties die een positieve impact maken op mens en natuur. Verder houd ik het meest van mijn zoontje, voel ik me het meest vrij in het water en spreek ik naast Nederlands en Engels, ook vloeiend Italiaans.

Geboren en opgegroeid in Breda, vervolgens gewoond en gestudeerd in Den Haag, Utrecht en Amsterdam. Ik heb een multidisciplinaire achtergrond in de psychologie met een master in Jeugdbeleid. Na mijn afstuderen heb ik in verschillende sectoren gewerkt, als data-analist, onderzoeker en projectondersteuner, met het sociaal domein als rode draad.

Ik werk graag samen met Bureau Vie omdat ze een duidelijke missie hebben waar ik achter sta. Esma en Abigail laten zien hoe je een geweldig bedrijf kunt runnen op een inclusieve en open manier. Ze staan open voor input, geven duidelijke feedback, weten waar ze goed en minder goed in zijn en geven vertrouwen in de samenwerkingen die ze aangaan. Ik ben betrokken als online project en beleid coördinator bij Bureau Vie.

Mijn kracht is mogelijkheden zien. Ik houd dan ook van uitdagingen en ik ben ervan overtuigd dat we veel meer kunnen dan we denken. Met mijn natuurlijke interesse in de mens en mijn achtergrond in de psychologie, voel ik mensen en hun energie feilloos aan. Hierdoor kan ik me goed inleven, samenwerken en overweg met veel verschillende mensen. Ik leer snel en zoek graag dingen uit waardoor ik veel voor elkaar krijg.


×

 

Stuur een appje!

× Heb je een vraag?