Naomi Rijke

“If you don’t like something, change it. If you con’t change it, change your attitude.”
Maya Angelou

Ik ben een idealistische realist en werk met veel liefde en passie. Ik doe alles wat binnen mijn vermogen ligt om bruggen te bouwen en mensen dichter bij elkaar te brengen.

Geboren en getogen in Amsterdam Oost, heb ik van jongs af aan gezien hoe communicatie en assertief zijn je kansen in het leven kan vergroten. Ik ging van een nooit afgemaakte rechtenstudie naar het runnen van een eigen evenementenbureau naar het onderwijs. 12 jaar heb ik ervaring opgedaan als docent en stage- en projectco√∂rdinator en werkte ik hard om de kansen voor jongeren te vergroten. Dat deed ik met coachen, counselen en door het ontwikkelen van traingingsprogramma’s voor zowel jongeren als professionals. Die kennis en ervaring deel ik nu zowel op scholen als bij bedrijven en organisaties geef. Ik zet daarbij graag mijn expertise van de grootstedelijke diversiteit en oplossingsgericht werken in.

Met Bureauvie samenwerken is voor mij inspirerend en leerzaam. Abigail en Esma zijn twee powervrouwen die beschikken over veel expertise en dat combineren met een positieve energie. Ze zorgen voor goede begeleiding, overdracht van kennis en de juiste professionals op de juiste plaatsen. Hun betrokkenheid bij de voorbereiding en nabespreking van de trainingen is heel professioneel en betrouwbaar. Ze voelen goed aan wat er gevraagd wordt in de maatschappij en kunnen daar goed op in spelen.

Jongeren, pubers en grootstedelijke diversiteit oftewel de straatcultuur, zijn specialismen van me. Ook heb ik veel expertise op het gebied van polarisatie en radicalisering. Communicatie, een vaardigheid die ik goed onder de knie heb, is daarbij zeer belangrijk. En het helpt dat ik sociaal en oprecht nieuwsgierig ben.

Daarnaast kan ik goed meebuigen met de behoeftes die tijdens de training naar voren komen. Centraal bij trainingen staat voor mij een veilige sfeer voor de trainees en zorgen dat de trainees open en eerlijk durven zijn. Zo stel ik mezelf ook open, gebruik ik humor, laat ik oordelen achterwege en ben ik enthousiast en gedreven. Dit gecombineerd met een goede voorbereiding zorgt voor een training waarbij de tijd voorbij vliegt en trainees met een zak vol nieuwe tools de deur uitgaan.

×

 

Stuur een appje!

× Heb je een vraag?